طبق دادههای سازمان آمار کانادا قیمت محصولات غذایی و روزمره یا به قولی Groceries در کانادا همچنان بالاست و خرید همهٔ ملزومات زندگی به کیفیت سابق، برای بخش زیادی از مردم امکانناپذیر شده است. اتفاقی که باعث شده بسیاری از مردم و خصوصاً خانوادههای دارای فرزند از ترس سوء تغذیه به بانکهای غذا روی بیاورند تا بلکه کنترل بهتری روی دخل و خرجشان داشته باشند.
این وسط عدهای از شهروندان کانادایی یک ماجراجویی هیجانانگیز و البته سودآور را آغاز کردهاند. یک ترفند بسیار کاربردی به اسم پرایس مچینگ (Price Matching) که کارش تطبیق قیمت کالاهاست. یعنی اگر بر فرض کالای X در فروشگاه A با قیمت ۱۲ دلار فروخته و همان کالا در فروشگاه B با قیمت ۹ دلار فروخته شود، مشتری میتواند با اثبات قیمت ارزانتر در فروشگاه B - مثلا با کمک رسید خرید یا با وبسایت رسمی فروشگاه - فروشنده A را موظف به کاهش قیمت کند.
کت کسیدی (Kat Cassidy) نمونه بارزی از میلیونها شهروندیست که بودجهٔ محدودی دارد و مجبور است برای کاهش هزینهها، از هزار و یک کپن و تخفیف و فروش ویژه استفاده کند. این قضیه با تمام سختیهایش، یک توفیق اجباری داشته و باعث شده که عدهای از خریداران کانادایی مثل خانم کسیدی در خرید با قیمتهای ارزان و بهصرفه به درجهٔ استادی برسند.
کسیدی در مصاحبهای با شبکه CTVNews تعریف میکند که: «دانشجو بودم و داشتم با کمک کپنهای تخفیف، پسانداز میکردم. دو تا شغل پارهوقت داشتم و به صورت تمام وقت دانشگاه میرفتم… من میدیدم که شهریه سنگین دانشگاه و مخارج زندگی هیچ پولی برای کارهای دیگه برام باقی نمیگذاره … تو همین شرایط بود که متوجه شدم در آمریکا، کلی از این امکانات خریدهای کپنی و ارزان به وفور هست اما در کانادا خبری از این چیزها نیست. برای همین تصمیم گرفتم تجربهام را با دیگران سهیم شوم تا شاید به درد کسی بخورد».
این شهروند کانادایی به گفتهٔ خودش با همین کپنبازی و در کنارش استفاده از پرایس مچینگ، توانسته در هر وعده خرید بین ۵۰ تا ۱۰۰ دلار صرفهجویی کند. به گفتهٔ او تعدادی از فروشگاههای بزرگ کانادایی که در صورت فروش ارزانتر یک کالا در فروشگاهِ رقیب، به مشتری امکان پرایس مچینگ را میدهند عبارتند از: