آقای کیث لایت سالهاست که به دلیل هزینه بالای زندگی در ونکوور، خانهبهدوش شده و روزگارش را در یک ماشین کاروان یا اصطلاحاً کمپر (ماشینهای RV) که سالها قبل با ۱۹۰۰۰ دلار خریده میگذراند. لایت ۷۷ ساله یکی از بیشمار سالمندان کاناداییست که حقوق بازنشستگیاش جوابگوی دخل و خرجش نیست، چه برسد به خانهدار شدن! به گفتهٔ خودش قریب به ۲ سال است که در لیست انتظار خانههای ارزانقیمت و سوبسیدی دولت کانادا قرار دارد.
لایت هربار که با ادارهٔ مسکن بریتیش کلمبیا تماس میگیرد، او را به شش ماه بعد حواله میدهند و واقعا معلوم نیست که آرزوی خانهدارشدن این شهروند بازنشسته محقق میشود یا نه. در حال حاضر، جمعیت شهروندان مسن و بالای ۶۵ سال در بریتیش کلمبیا که از درآمدهای پایین رنج میبرند نسبت به دهههای قبل بهشدت افزایش پیدا کرده و به گفتهٔ کارشناسان از سال ۲۰۰۱ تا به امروز، دوبرابر شده است!
آمار رسمی نشان میدهد در سال ۲۰۰۱ تنها ۸/۶ درصد از سالخوردگان بریتیش کلمبیا در دستهٔ افراد کمدرآمد قرار میگرفتند و تعداد جوانان کمدرآمد ۱۶ درصد جمعیت بوده است. اما با افزایش هزینههای زندگی در کانادا و راکد ماندن نرخ مستمری بازنشستگان و سالخوردگان، اوضاع برعکس شده است. بدین معنا که آمار سالخوردگان کمدرآمد به ۱۵/۲ درصد افزایش و در مقابل جمعیت جوانان کمدرآمد به ۸/۱ درصد کاهش پیدا کرده است.